MAKELAARS

Om te kunnen concurreren met vergelijkbare woningen op de huidige markt, voldoen een bosje bloemen of de geur van een versgebakken appeltaart niet meer. Als makelaar is het zeer belangrijk dat u zich onderscheidt van uw collega's. Potentiële kopers "klikken" al snel weg wanneer een woning te klein, te donker of te vol oogt. Een goede overzichtelijke presentatie van woningen is daarom erg belangrijk.

Woningen verkopen is uw vak. Een vak waar steeds meer kennis vereist wordt in een markt die steeds kritischer en veeleisender wordt. Als makelaar kunt u door de vaak vele accessoires, een overvol interieur en rommel heen kijken. Een potentiële koper kan dat vaak niet. Daarom is inzet van een verkoopstyliste in deze tijd een pre.

Verkoopstyling werkt! Uit onderzoek is gebleken dat woningen die gerestyled zijn sneller worden verkocht, vaak zelfs voor de originele vraagprijs!

Zelfs een pand waar u geen heil meer in ziet, kan in een korte tijd omgetoverd worden tot een sfeervolle woning voor een zo breed mogelijk publiek. Dit geldt voor zowel koop als huurwoningen. Uiteraard wordt de woning direct na het restylen professioneel gefotografeerd, zodat deze foto's gelijk op uw website geplaatst kunnen worden.

Ook is het mogelijk om 2D/3D impressies te verzorgen.