VERKOOPSTYLING

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling heeft als doel de woning optimaal te presenteren aan een zo breed mogelijk publiek, met als resultaat een snelle verkoop tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs.

Voorkom dat uw woning lange tijd te koop staat...

Hoe snel uw woning wordt verkocht, is afhankelijk van de eerste indruk. Emotie speelt hierbij een grote rol. Zodra een koper de foto's van uw woning bekijkt, moet hij zich kunnen thuis voelen. Een eerste zoektocht naar een woning begint meestal via internet, waar een eerste selectie gemaakt wordt. Een goede presentatie is dan van essentieel belang, deze is immers bepalend of er een bezichtiging komt of niet. Geen kijkers, geen kopers!

SMART Styling helpt u om uw woning met eenvoudige creatieve oplossingen, aangevuld met accessoires, zo optimaal en deskundig mogelijk te presenteren. Sterke en unieke kenmerken worden benadrukt, er wordt ruimte, licht en sfeer gecreëerd, zodat uw woning voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk wordt. Met kleine aanpassingen bereiken we een groots effect.

Werkwijze SMART Styling

Voor een vrijblijvend intakegesprek komt SMART Styling bij u thuis. Samen lopen we door de woning en bespreken we hoe uw huis het best verkoopklaar gemaakt kan worden. Ieder huis heeft een andere aanpak nodig. Bij de één is misschien een complete restyling nodig terwijl bij de ander alleen de puntjes op de i gezet dienen te worden.

Ook wordt er besproken welke werkzaamheden u eventueel zelf kunt uitvoeren, bijvoorbeeld het (tijdelijk) opslaan van bepaalde spullen/meubels of het leegmaken van een boekenkast.

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van uw eigen interieur en aanwezige accessoires, hierdoor kan er met een relatief klein budget een optimaal resultaat bereikt worden.

Verkoopstyling, een SMART aanpak!

SMART Styling kan ook allerlei klusjes verzorgen, zoals schilderwerk, behangen, achterstallig onderhoud etc. Hiervoor wordt een aparte offerte gemaakt.

Na de inventarisatie van uw woning wordt er met u overlegd welke aanpak u het prettigst vindt en volgt er een offerte op maat.

Restyling is maatwerk en voor elk budget bereikbaar.